L'Athletic Club imposa el seu ritme a un bon Barça i ja és a semifinals de Copa

La valentia de Xavi apostant per Lamine Yamal, Pau Cubarsí i Héctor Fort marca el camí a seguir a les files blaugrana i és que la seva brillant actuació a San Mamés és, sens dubte, la millor notícia per als culers

Els jugadors de l'Athletic s'abracen després d'un dels gols al Barça
Els jugadors de l'Athletic s'abracen després d'un dels gols al Barça | @AthleticClub
25 de gener del 2024
Actualitzat a les 7:50h
El Barça ha retrobat la seva essència aquest dimecres a la catedral en els quarts de final de la Copa del Rei, però ni tan sols així ha aconseguit derrotar els lleons a San Mamés. En un partit obert i amb molt ritme fins al final de la pròrroga, els homes del Txingurri han acabat imposant el seu ritme als de Xavi Hernández per 4-2. Ja ho ha avisat un gol matiner de Guruzeta al segon 36 de la primera part: l'Athletic Club volia ser a les semifinals i després de suar-ho molt, ja té el bitllet.