El ple la Vall d'en Bas aprova una moció de rebuig a la inhabilitació del president Torra

El municipi se suma el manifest municipalista de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem espanyol

Una imatge del ple virtual d'aquest setembre.
Una imatge del ple virtual d'aquest setembre. | @ajuntamentbas.
NacióGarrotxa
30 de setembre del 2020
Actualitzat a les 16:11h
Aquest dimarts ha tingut lloc una nova sessió plenària de caràcter ordinari i en format virtual de l'Ajuntament de la Vall d'en Bas –ateses les diverses coercions que imposes les administracions a causa de la pandèmia–, en què s'ha aprovat per unanimitat tots els punts de l’ordre del dia.

A darrera hora s’ha afegit un punt sobrevingut que ha estat el manifest municipalista de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem espanyol, que inhabilita al president de la Generalitat, Quim Torra, i que podeu llegir fent clic aquí.

Entre d'altres coses, s'hi diu:

"No podem permetre que un requeriment d’un organisme com la Junta Electoral Central serveixi per destituir i inhabilitar políticament al president de la Generalitat de Catalunya. I menys per una pancarta que expressa la defensa de les llibertats individuals i col·lectives i de la democràcia."

El batlle del municipi, Lluís Amat, a través del despatx oficial, també ha donat compte de diverses actuacions dutes a terme des de l’Ajuntament des de finals de juliol fins a finals de setembre.

Podeu recuperar el ple fent clic aquí.