ERC Garrotxa estrena nova executiva i vol tenir representació a tots els municipis

Dirigida per Miquel Reverter, actual batlle de Castellfollit de la Roca, té l'objectiu d'irrompre amb força en les eleccions municipals de 2023

Foto de família de la nova executiva d'ERC Garrotxa.
Foto de família de la nova executiva d'ERC Garrotxa. | @ERCGarrotxa.
NacióGarrotxa
06 de juliol del 2020
Actualitzat a les 8:47h
ERC Garrotxa ha celebrat aquest dissabte una assemblea en què ha escollit la nova executiva comarcal i ha acordat treballar per a tenir representació a tots els municipis de la comarca i teixir xarxes de suport entre els diversos grups republicans de la comarca.
 
La formació, dirigida per Miquel Reverter, actual batlle de Castellfollit de la Roca, té com a objectiu impulsar polítiques republicanes al màxim de municipis possible i irrompre amb força en les properes eleccions municipals del 2023.
 
Per a aconseguir aquests propòsits, ERC Garrotxa crearà, per primera vegada, una coordinació de grups a l’oposició. També, crearà una secretaria de coordinació de grups al govern, per ajudar-los a complir els seus objectius i donar visibilitat a les batllies.
 
Mantenir connexions estables amb els representants d’Esquerra Republicana al Senat, al Congrés, al Parlament, a la Diputació i al Consell Comarcal és un altre objectiu del grup, amb el qual es pretén, principalment, poder traslladar, a tots aquests ens, les necessitats de la comarca.
 
L’assemblea ha decidit apostar per millorar tant la comunicació interna, amb les seccions locals i amb la militància, com l’externa, per a fer visible tota la feina portada a terme als municipis amb representació republicana, augmentant la presència a les xarxes socials i als mitjans de comunicació local. La finalitat és construir una estratègia de comarca que permeti garantir els drets de la ciutadania i atendre les necessitats de tots els veïns, fent-los partícips del projecte republicà.
 
Aquest projecte republicà, entre d’altres, inclou el disseny d’una estratègia d’emergència climàtica per a combatre i mitigar els efectes del canvi climàtic; una clara aposta per a garantir la igualtat de gènere i eradicar la violència masclista i la discriminació; treballar per revertir la crisi social actual, l’emergència energètica i els preus de l’habitatge; fer, de la comarca, un referent a nivell d’esport i de lleure; i fer que les noves tecnologies impregnin de forma transversal totes les accions i la polítics d’esquerres.
 

Miquel Reverter, batlle de Castellfollit de la Roca, presideix ERC a la Garrotxa. Foto: @ERCGarrotxa.


Membres de la nova executiva
 
President: Miquel Reverter (Castellfollit).
Secretaria General: Anna Barnadas (Olot).
Secretaria d’educació i de la Dona: Mari Gonzalez (Les Preses).
Secretaria de Transició Energètica i Coordinació de Grups a l’Oposició: Alfred Cairó (Besalú).
Coordinació de Grups a Govern: Pep Companys ( Santa Pau).
Secretaria d’Organització i d’Acció Política: Montserrat Colàs (Olot).
Secretaria de Cultura, d’imatge i Comunicació: Josep Quintana (Olot).
Secretaria de Ciutadania i Acció Social: Susanna de Castro (Olot).
Secretaria de Comerç: Jordi mestres.(Sant Feliu de Pallerols).
Secretaria de digitalització i noves tecnologies : Xevi Micó. (Riudaura).
Secretaria de Joventut, Esports i Turisme: Isa Teixido. (Sant Joan les Fonts).
Secretaria de Finances: Judit Martra. (Sant Feliu de Pallerols).
Secretaria de Formació: Joan Timonet. (Sant Joan les Fonts).