La CUP vol una consulta per decidir si construir els camps de futbol del Morrot

El partit considera que ara no és el moment de gastar 1.750.000 euros en habilitar dos camps de futbol base

Dos dels regidors de la CUP, defensant una consulta ciutadana
Dos dels regidors de la CUP, defensant una consulta ciutadana | Andreu Oliveras
29 de març del 2016
Actualitzat a les 9:59h
La CUP demana que es consulti als olotins abans d'invertir 1.750.000 euros en la consturcció dels camps de futbol del Morrot. "Pensem que és una decisió molt important i els olotins i olotines hem de dir si volem o no gastar-nos aquests diners", expressa el regidor de la CUP Lluís Rubió. "Els grans projectes queden a la ciutat i els equips de govern canvien", subratlla Rubió. 

El partit considera que ara hi ha "altres prioritats" abans de fer aquests dos camps de futbol. Si bé troben que és necessari fer una ciutat esportiva, creuen que caldria esperar que en un futur les finances municipals estiguessin més sanejades i la ciutat no tingués altres problemes més greus. 

Els regidors de la CUP han reiterat el seu rebuig al crèdit de 4,5 milions demanat l'estiu passat per finançar les obres dels camps de futbol, del Firal i de l'antic hospital de Sant Jaume. Rubió recalca que "cada olotí i olotina deu aproximadament 948 euros" del crèdit. En el seu moment tota l'oposició va votar en contra de la mesura impulsada per l'equip de govern sociovergent.
Arxivat a