L'alcalde de Sant Feliu de Pallerols assumirà les despeses del referèndum

Joan Casas ha signat un decret exposant el seu compromís i diu que vol evitar una acusació per malversació que podria afectar tot el municipi

Joan Casas, alcalde Sant Feliu de Pallerols, pagarà de la seva butxaca les despeses que pugui comportar la celebració del referèndum.
Joan Casas, alcalde Sant Feliu de Pallerols, pagarà de la seva butxaca les despeses que pugui comportar la celebració del referèndum. | Foto: Andreu Oliveras.
ACN
27 de setembre del 2017
Actualitzat a les 17:22h
L'alcalde de Sant Feliu de Pallerols (Garrotxa), Joan Casas (PDeCAT) ha signat un decret a través del qual es compromet a assumir les despeses de celebració del referèndum del pròxim 1-O a títol personal i com a veí del poble.

Casas argumenta que vol fer les coses de la manera més legal possible i evitar una acusació per malversació que repercutiria a tot el municipi. A la vegada, afegeix, vol "correspondre a la voluntat de la majoria del poble que és la de poder votar".

De moment, resta a l'espera d'un informe que determini el costos que tot plegat pot tenir, però ja ha avançat que la fórmula passarà perquè l'Ajuntament li faci el requeriment i ell ho pagui. El batlle ha explicat que des que dilluns va fer el decret ja ha rebut l'interès d'altres poblacions, que li n'han demanat còpia.
 

El decret que l'alcalde de Sant Feliu de Pallerols va signar aquest passat dilluns.