Simó considera «desmesurada» la situació que envolta Medi Ambient i Interior

Joan Guirado
11 de gener del 2010
576_1263244025simo
576_1263244025simo | Joan Guirado
|Anna Simó amb Pere Bosch, durant l'acte d'avui a Olot. Joan Guirado|

La portaveu d'Esquerra al Parlament Anna Simó, considera que la situació que es viu actualment, per l'informe presentat per la jutgessa de Gandesa referent a la imputació de dos joves en relació amb l'incendi de l'Horta de Sant Joan, és "desmesurada".
Simó ha reafirmat les declaracions del Secretari General dels republicans Joan Ridao, en que deia que "el govern no ha volgut amagar res" i ha recordat que "no es pot plantejar com un engany". La portaveu d'ERC al Parlament ha explicat que Joan Saura i Francesc Baltasar "fan el que han de fer" demanant comparèixer al Parlament la setmana vinent. Simó també ha criticat el tractament dels partits de l'oposició sobre el tema.

L'exconsellera de Benestar Social ha fet aquestes declaracions aquesta tarda a Olot, abans d'un acte intern de partit. Simó ha respòs a les preguntes de militants, entitats i gent propera a Esquerra en una de les últimes edicions de l'Esquerra Respon. Anna Simó ha recordat que "som un partit que prediquem de la proximitat" motiu pel qual organitzen actes d'aquestes característiques.
Arxivat a