El CB Olot derrota el CB Garrotxa i s'endú el derbi garrotxí (86-76)

Els olotins sumen la vuitena victòria i se situen tercers a la classificació

29 de desembre del 2014
L'Olot ha fet valer el seu bon inici per imposar-se al Garrotxa. Foto: Martí Albesa

El Club Bàsquet Olot s’ha endut el derbi garrotxí de Territorial després de derrotar amb força claredat el segon equip del Club Bàsquet Garrotxa per 86 a 76. Aquesta victòria els permet col·locar-se en tercera posició en solitari amb vuit victòries i quatre derrotes tot i haver jugat un partit menys.

Els olotins han fet un inici molt intens, i en uns primers minuts en què els visitants no han estat a l’alçada, s’han col·locat deu punts per sobre (11-1). La manca d’encert i el nefast percentatge en tirs lliures dels visitants ha fet impossible que s’acostessin en el marcador. Al final de la primera meitat, els de Sant Joan les Fonts es veien totalment superats i la distància ja era de setze punts.

A la represa, els visitants han augmentat la intensitat i s’han viscut minuts més durs i igualats. Tot i que els homes d’Albert Plana han arribat a manar per 21 punts en el marcador, el Garrotxa ha trobat la manera de frenar els atacs locals i les diferències fins als set punts a falta de quatre minuts. L’intercanvi de cistelles final, però, ha fet que la diferència no baixés més i que el partit acabés decantant-se per un Olot que ha estat més encertat i regular.

El partit, que corresponia a la jornada 7 de la lliga però que havia estat ajornat, tanca l’any per als dos equips. D’aquí a dues setmanes, l’Olot visitarà la pista del Llançà, líder imbatut, i el Garrotxa jugarà a Castelló, un rival amb qui està empatat a la part mitjana de la classificació.