07 de març del 2010
576_1267984006DSC04883
576_1267984006DSC04883 | Joan Guirado
- Veure galeria de fotos

La venjança es serveix en fred. Després de que l’equip de Nitus Santos trenqués la ratxa de tots els partits guanyats contra el Farners a casa, els olotins han demostrat aquest cap de setmana que l’empat del mes d’octubre va ser només una ensopegada i, aquest dissabte, han guanyat per un contundent 0-3 als de Jordi Bonet al seu camp.
La primera ocasió de gol va ser de Villaplana al minut 24 de la primera part, sense sort. Robert. al 37, va obrir el marcador amb un contraatac. Dos minuts més tard, Bermúdez feia pujar el segon pels olotins. El tercer va arribar al 66 gràcies a un gol de Toti a la sortida d’un còrner. Sis minuts abans, Santos va haver de substituir Berga per Cesc ja que el d’El Mallol va patir un fort impacte a les costelles que li va impossibilitar acabar el matx. Entremig, un Olot que sabia el que volia i un Farners dur, que va veure recompensada la duresa del seu joc amb un total de sis targes grogues i l’expulsió, amb vermella directe, del tècnic selvatà.

FITXA TÈCNICA
Farners C.E.: Robert, Manel (’65 Èric), Jaume, More, Talavera, Vendrell, Artau (’85 Robert), Cristian, Dot (’88 Marc), Víctor (’81 Isaac), Masferrer (’77 Carles)
U.E. Olot: Reig, Freixa, Berga (’60 Cesc), Juanjo, Dot, Abel, Villaplana, Bermúdez (’80 Arimany), Robert (’70 Karam), Alonso (’77 Robin), Toti.
Àrbitre: Fàbregas Capellas (Col. Barcelona)
T.G.: (F.C.E.) ‘41 Artau, ‘43 Vendrell, ‘46 Masferrer, ‘78 Robert (porter), ‘86 More, ‘89 Robert.
T.V.: (F.C.E.) ‘52 Jordi Bonet (Entrenador Farners)