
Unes 300 persones i una desena de cellers han participat en la quarta edició del tast organitzat pel Consell Regulador de la denominació d'origen empordanesa. La xifra de participants és la més elevada de totes les edicions que s'han celebrat fins ara.

Acompanyats pel bon temps, els participants han iniciat l'ascensió al cim des del Coll de Fontalba a les vuit del matí. En poc més de tres hores, els excursionistes han coronat el cim del Puigmal, a gairebé 3.000 metres d'alçada, on s'ha realitzat la inauguració del tast d'alçada amb l'actuació de la colla castellera de la capital de l'Alt Empordà. Posteriorment, s'ha celebrat el tast i cap, quarts de dues de la tarda, s'ha iniciat el descens.
El tast ha comptat enguany amb vins dels cellers: *lavinyeta, AV Bodeguers, Arché Pagès, CanSais, Celler Cooperatiu d'Espolla, Clos d'Agon, Masetplana, Vinyes dels Aspres i Vinyes d'Olivardots.