07
d'abril
de
2022, 12:13
Actualitzat:
12:21h
El xef Ferran Adrià ha explicat aquest dimecres que el seu nou projecte culinari, El Bulli 1846, obrirà les portes l'estiu de l'any vinent. Segons ha detallat en declaracions a la premsa durant el saló Alimentaria, actualment està acabant les obres exteriors d'aquest nou espai situat a cala Montjoi, al cap de Creus.
"Acabarem a l'octubre o el novembre i al juny obrirem", ha destacat el reconegut cuiner després de participar en una xerrada sobre l'impacte de l'auge del menjar a domicili al sector de la restauració. Adrià va tancar les portes del seu mític El Bulli el juliol del 2011 i des d'aleshores s'ha centrat en altres projectes gastronòmics, com una fundació culinària o el restaurant Tickets de Barcelona.
Deu anys després de tancar les portes d'elBulli, el 2021 es va estrenar un documental centrat en el llegat personal i gastronòmic del cuiner Ferran Adrià. Dirigit per José Larraza i Iñigo Ruiz (creadors de Deconstruyendo a Dani García), està disponible a la plataforma de continguts Movistar+. Al llarg del documental, el públic pot veure el llegat personal del xef Ferran Adrià a partir del dia a dia, amb testimonis i trobades amb l'equip d'elBulli i els participants d'elBulli1846, incloent-hi moments íntims i quotidians amb la seva dona Isabel.
A més, hi queda patent la seva empremta gastronòmica amb els testimonis de companys com José Andrés o Juan Mari Arzak, i altres persones influenciades per les idees d'Adrià en altres àmbits, com el disseny o l'art.
"Acabarem a l'octubre o el novembre i al juny obrirem", ha destacat el reconegut cuiner després de participar en una xerrada sobre l'impacte de l'auge del menjar a domicili al sector de la restauració. Adrià va tancar les portes del seu mític El Bulli el juliol del 2011 i des d'aleshores s'ha centrat en altres projectes gastronòmics, com una fundació culinària o el restaurant Tickets de Barcelona.
Deu anys després de tancar les portes d'elBulli, el 2021 es va estrenar un documental centrat en el llegat personal i gastronòmic del cuiner Ferran Adrià. Dirigit per José Larraza i Iñigo Ruiz (creadors de Deconstruyendo a Dani García), està disponible a la plataforma de continguts Movistar+. Al llarg del documental, el públic pot veure el llegat personal del xef Ferran Adrià a partir del dia a dia, amb testimonis i trobades amb l'equip d'elBulli i els participants d'elBulli1846, incloent-hi moments íntims i quotidians amb la seva dona Isabel.
A més, hi queda patent la seva empremta gastronòmica amb els testimonis de companys com José Andrés o Juan Mari Arzak, i altres persones influenciades per les idees d'Adrià en altres àmbits, com el disseny o l'art.