Girona Bons Fogons es presenta al públic

Publicat el 15 de febrer de 2008 a les 19:32
 
 
Els tastos servits van ser:
 
Vichysoisse de poma de Girona
Truita de carxofes
Pinxo de botifarra d´ou i tòfona
Farcellet de xampinyons i espàrrecs.
 
Vins: Blanc d´Empordàlia i Negre del Monsant Reserva de Cellers Unió.
 
Els parlaments van voler destacar la necessitat d'impulsar el turisme relacionat amb la gastronomia, la cultura i els esdeveniments atractius, fent de Girona i el seu entron, una destinació turística caracteritzada per la qualitat.
 
L'acte, alhora, va servir per presentar la Mostra Girona Bons Fogons de Cuina d'Hivern, basada amb productes de temporada, i que es celebrarà entre el 15 de Febrer i el 16 de Març, on els restaurants del Grup, incorporaran alguns plats a la carta especialment per aquestes dates.
 
És previst també, que durant la resta de l'any es celebri alguna mostra gastronòmica relacionada amb esdeveniments culturals.
 
El Grup Gastronòmic Girona Bons Fogons està format per els següents restaurants: Alemanys 3, Cal Ros, Can Marc, Cynara, el Duc de l'Obac, el Celler de Can Roca, La Banyeta, La Riera de Sant Martí Vell, Maràngels, Massana i Quimera.
Â