Girona Bons Fogons també participa al Fòrum Gastronòmic

Publicat el 22 de febrer de 2009 a les 20:56
 
Es tracta d'un concepte innovador amb un sopar a peu dret, amb el producte fresc i del país com a eix central.  Un sopar amb "estands" (taules) amb els productors presents a la sala per tal de defensar el seu producte, explicar què fan i com ho fan. S'hi espera la presència de cuiners ponents durant el Fòrum.
El segon serà un sopar obert a tots els gironins, congressites i assistents al Fòrum Gastronòmic el proper dia 24 de Febrer al restaurant Cal Ros. Cuiners, congressistes, expositors i assistents a Fòrum, els periodistes del país que siguin a Girona aquell dia i, per primera vegada ens barrejaren amb diferent gent vinculada amb la cultura gastronòmica de la nostra ciutat.
 
La idea és continuar un "fòrum" com a tal, crear un espai d'interrelació entre els diferents actors vinculats al mon gastronòmic que seran a Girona aquell dia. Després del sopar el punt de trobada serà el "Lola Cafè" que convidarà a tots els assistents a una copa.
 
El menú estarà compost de 15 Plats, una mostra de cuina gironina de producte en format de ració petita, servits per Girona Bons Fogons. El seu preu és de 35€ per comensal.