Mas de Torrent i Lloret Turisme, guardonats amb els premis G!08 del Patronat

Publicat el 15 de desembre de 2008 a les 14:45
 
Aquests premis també inclouen un guardó a treballs periodístics internacionals de turisme sobre Girona que ha guanyat una periodista belga i una productora de televisió andorrana. Durant la cerimònia d'entrega es va distingir al col·lectiu de sommeliers de les comarques gironines.
 
El president del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Enric Vilert, ha destacat que, mitjançant l'organització d'aquest esdeveniment, el Patronat vol enfortir les relacions institucionals i empresarials del sector turístic gironí i agrair als professionals de la indústria turística gironina 'l'esforç, la dedicació i la confiança' amb què dia a dia treballen pel desenvolupament turístic de les comarques de Girona.
 
Els Premis G! de les comarques Gironines són uns guardons de turisme que el Patronat va crear amb l'objectiu de reconèixer i premiar la trajectòria i la bona gestió empresarial dels professionals turístics gironins, així com per estimular la difusió dels recursos i atractius turístics de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a l'exterior.
 
Premis de la Comunicació
 
D'altra banda, el jurat ha decidit entregar els tercers Premis de Comunicació Turística al treball 'Espagne: Catalogne de charme', escrita per Patricia Minne, de la publicació Le Journal de l'Évasion, de Bèlgica i, en la categoria de mitjans audiovisuals, a la producció GPS, dirigida per Marc de las Heras, de la Productora Cactus, d'Andorra.
 
En la tercera edició dels Premis de Comunicació Turística de les Comarques Gironines s'han rebut un total de 39 treballs procedents d'11 països diferents (França, Regne Unit, Alemanya, Itàlia, Bèlgica, Noruega, Polònia, Austràlia, Espanya, Andorra i Catalunya), entre els quals hi havia articles i reportatges de premsa escrita i produccions de televisió i ràdio.
 
En el marc d'aquest acte, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona anuncia els cellers de la Denominació d'Origen Empordà que produiran el vi negre i el vi dolç del Centenari de la Costa Brava, els quals es comercialitzaran a partir del febrer del 2009. Els cellers guanyadors han estat escollits per un grup de sommeliers d'acord amb uns criteris qualitatius preestablerts per la DO Empordà.