Lobjectiu principal daquests cursos és el de promoure un seguit daccions, amb exemples pràctics, que permetin evitar o minimitzar els problemes ambientals derivats de lactivitat laboral diària. De les conclusions que es desprenguin dels cursos, sen editaran dues guies de bones pràctiques ambientals, una per a restaurants i, laltra, per a les oficines, on constaran com a collaboradors aquells establiments que hagin participat als cursos.
Els cursos sestructuraran en un total de tres sessions, duna hora i mitja cadascuna, i simpartiran a la seu del Consell Comarcal del Gironès en els següents horaris:
RESTAURANTS: els dilluns 20 dabril, 4 i 18 de maig, de 9.00 a 11.00 h
OFICINES: els dimecres 22 dabril, 6 i 20 de maig, de 18.00 a 20.00 h
OFICINES: els dimecres 22 dabril, 6 i 20 de maig, de 18.00 a 20.00 h
Val a dir que els cursos són totalment gratuïts i que, per formalitzar la inscripció, només cal trucar a lÀrea de Medi Ambient del Consell Comarcal del Gironès al telèfon 972 21 32 62, o bé enviar un correu electrònic a medi.ambient@girones.cat
Ricard Vaqué, conseller comarcal delegat de Medi Ambient, creu que la participació als cursos de bones pràctiques ambientals pot resultar una molt bona oportunitat per tal de dotar els restaurants i les oficines dun estàndard de qualitat més a oferir als seus clients, alhora que estaran contribuint a salvaguardar el medi ambient mitjançant pràctiques ambientalment més sostenibles.