Tres xefs amb estrella Michelin cuinaran en benefici de la Fundació Oncolliga de Girona el proper 21 de setembre al Mas Marroch de Vilablareix, propietat dels germans Roca. Els artífex del menú seran Quim Casellas (Restaurant Casamar de Llafranc, primer plat), Marc Gascons (Els Tinars de Llagostera, segon plat) i Jordi Roca (Celler de Can Roca de Girona, postres). El menú tindrà un preu de 100 euros i els diners es destinaran íntegrament a la fundació que dóna suport als malalts de càncer i als seus familiars i que aquest any celebra el seu 20è aniversari.
El sopar s'ha batejat amb el nom Sopar de les Consciències i serà el preludi de les terceres jornades 'Girona nova cultura de la salut' que del 23 al 25 de setembre portaran al Barri Vell de Girona diverses activitats per conscienciar la població davant d'aquestes malalties.
Aquest projecte va néixer el 2013 com a plataforma per donar a conèixer les eines i els camins que poden ajudar a gestionar les emocions per gaudir d'una vida més saludable.
Tres xefs amb estrella Michelin cuinaran per recaptar fons per l'Oncolliga Girona
Quim Casellas, Marc Gascons i Jordi Roca són els artífexs del menú | Els beneficis es destinaran íntegrament a l'entitat, que dóna suport als malalts de càncer i als seus familiars
ARA A PORTADA
Publicat el 18 d’agost de 2016 a les 17:45
Actualitzat el 18 d’agost de 2016 a les 17:46
Et pot interessar
-
Societat Les botigues del centre de la Bisbal d'Empordà tancaran a dos quarts de deu per frenar l'incivisme
-
Societat Restringeixen l'aigua de l'aixeta als veïns de Bonmatí per la presència d'un compost químic
-
Societat Tornen els contenidors de vidre a Girona i augmenta la recollida de resta i orgànica
-
Societat La UdG rep un 12% més de sol·licituds que l'any passat en la preinscripció del curs vinent
-
Societat La reforma del passeig de Platja d'Aro costarà més de 14 milions
-
Societat Comença el festival Cap Roig amb Sopa de Cabra per celebrar el 25è aniversari