Tres xefs amb estrella Michelin cuinaran en benefici de la Fundació Oncolliga de Girona el proper 21 de setembre al Mas Marroch de Vilablareix, propietat dels germans Roca. Els artífex del menú seran Quim Casellas (Restaurant Casamar de Llafranc, primer plat), Marc Gascons (Els Tinars de Llagostera, segon plat) i Jordi Roca (Celler de Can Roca de Girona, postres). El menú tindrà un preu de 100 euros i els diners es destinaran íntegrament a la fundació que dóna suport als malalts de càncer i als seus familiars i que aquest any celebra el seu 20è aniversari.
El sopar s'ha batejat amb el nom Sopar de les Consciències i serà el preludi de les terceres jornades 'Girona nova cultura de la salut' que del 23 al 25 de setembre portaran al Barri Vell de Girona diverses activitats per conscienciar la població davant d'aquestes malalties.
Aquest projecte va néixer el 2013 com a plataforma per donar a conèixer les eines i els camins que poden ajudar a gestionar les emocions per gaudir d'una vida més saludable.
Tres xefs amb estrella Michelin cuinaran per recaptar fons per l'Oncolliga Girona
Quim Casellas, Marc Gascons i Jordi Roca són els artífexs del menú | Els beneficis es destinaran íntegrament a l'entitat, que dóna suport als malalts de càncer i als seus familiars
ARA A PORTADA
Publicat el 18 d’agost de 2016 a les 17:45
Actualitzat el 18 d’agost de 2016 a les 17:46
Et pot interessar
-
Societat Unes 200 persones es manifesten per una ciutat «neta» i «digna»: «Girona no enamora, Girona olora»
-
Societat S'incendia un camió cisterna a l'AP-7 a l'Alt Empordà
-
Societat La nova plataforma Recuperem Girona convoca una concentració per reclamar una ciutat «neta i digna»
-
Societat Els Mossos de Girona reconeixen que hi ha «un problema» amb l'assentament de les bandes criminals
-
Societat Girona inaugura la comissaria compartida de Santa Eugènia que reforçarà la presència policial a tres barris de la ciutat
-
Societat La prova Es-Alert a les comarques gironines rep més de 15.000 respostes a les enquestes