
La doble pregunta de la consulta del 9 de novembre està incentivant la creativitat. Si una empresa de disseny web va felicitar el Nadal inspirant-se en la consulta, ara és el restaurant de Girona Mimolet el que ofereix als seus clients "el menú de la consulta". Durant el mes de març, es podrà triar el menú Sí-Sí, el Sí-No i el No-No, i a final de mes es donaran els resultats.
El menú Sí-Sí compta amb tot de plats elaborats exclusivament amb productes del país, des d'embotits de Rupià a botifarres d'Osor, trinxat de la Cerdanya, crema catalana, ratafia d'Olot i borregos de Cardedeu, i tot plegat regat amb cava d'Alella i garnatxa de l'Empordà. El menú federalista Sí-No consta de plats tan catalans com espanyols, com poden ser les olives malaguenyes combinades amb l'embotit de Rupià, i el lluç a la donostiarra regat amb un vi blanc de l'Empordà. Finalment, el menú unionista està elaborat amb plats totalment externs a la gastronomia catalana, com són els embotits ibèrics, el "potaje receta de la abuela", el "xai a la castellana", la "tarta de Santiago" i las "tortas de aceite" de Sevilla, tot regat amb vi DO Jumilla i un Xerès dolç.
