Vilagrà visita Caldes per conèixer els projectes de Can Rius i del Carme

Caldes de Montbui ha rebut la visita institucional de la vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà

Visita Institucional de la vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà
Visita Institucional de la vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà | Generalitat de Catalunya - Gerard Magrinyà
Redacció
05 d'abril del 2024

 

La vicepresidenta del Govern de la Generalitat, Laura Vilagrà, ha visitat aquest dijous a Caldes de Montbui. Vilagrà, que ha estat rebuda per l’alcalde Isidre Pineda i una representació del consistori, ha estat acompanyada també durant la visita pel delegat territorial del Govern a Barcelona, Joan Borràs, i del director de Serveis territorials, David Agustí.

Durant la visita institucional ha pogut conèixer de primera mà els projectes de rehabilitació de l’antiga escola del Carme i de l’antic balneari de Can Rius. De fet, s’ha desplaçat fins a l’edifici de l’antic balneari per veure quin és l’abast del projecte de rehabilitació. També s'ha interessat per altres projectes com el de la Comunitat Energètica Local (CEL) i la gestió municipal de l'aigua.

Posteriorment, s’ha dirigit fins el teatre del Centre de l’Ateneu Democràtic i Progressista, que després d’anys d’obres de reforma, aquest 2024 s’ha reobert al públic. La vicepresidenta Vilagrà ha estat rebuda pel president del Centre, Ateneu Democràtic i Progressista, Jaume Pieres, i per altres membre de la junta.

La visita institucional ha acabat a les Cases dels Mestres, l’equipament sociocultural que ha estat ampliat amb l’ajuda financera de la Generalitat de Catalunya. En aquest espai, Laura Vilagrà i la resta de la comitiva han pogut parlar amb Antoni Hernández, president de l’Associació de Gent Gran.