L'Ajuntament de Terrassa recollirà i exposarà les millors creacions artístiques fetes per la ciutadania durant el confinament

La iniciativa pretén situar l'art com "un dels vehicles més potents de comprensió d'una situació d'excepcionalitat"

Missatge d'ànim en un balcó.
Missatge d'ànim en un balcó. | Adrià Costa
NacióDigital
06 de maig del 2020
Actualitzat a les 11:02h
L'Ajuntament de Terrassa impulsa el projecte "Arts Confinades" amb la intenció de visibilitzar el talent local i els projectes creatius de la ciutadania durant el confinament pel coronavirus. En aquesta direcció, fonts consistorials apunten que el projecte pretén situar l'art com "un dels vehicles més potents de comprensió d'una situació d'excepcionalitat" i entomar-la de manera creativa i proactiva.

Els treballs es poden enviar fins el 20 de juny a l'adreça [email protected]. Per a participar-hi, els autors i autores han de tenir més de 16 anys, enviar una imatge amb el nom i mides de la seva creació al correu indicat i un text d'un màxim de 600 caràctersexplicant les motivacions per a dur-la a terme.

D'altra banda, els treballs han d'anar acompanyats del nom i cognoms, data i lloc de naixement, nom de DNI, telèfon i correu electrònic de contacte de l'autor.  Un cop finalitzada la fase d'aplicació, es farà la selecció de les millors obres, que entraran a formar part d'una exposició a la Sala Muncunill (plaça del Didó, 3).