A Terrassa, es busquen joves socialistes

La Torre
09 de febrer del 2014


Els joves socialistes compten amb díptics i tríptics informatius de l’organització i un vídeo que han editat per a la campanya i que ja circula a les xarxes socials. El Primer Secretari de la JSC Terrassa, Jordi Díaz, ha afirmat: "volem que els joves s’impliquin en la política, en totes les ideologies, per canviar la societat".

Segons el responsable de la JSC local: "la joventut socialista vol ser referent dels canvis que necessita el socialisme català, espanyol i europeu, amb l’objectiu de recuperar l’essència de l’esquerra que defensa la classe treballadora en un moment en el qual els drets fonamentals dels ciutadans es veuen compromesos per les polítiques de CiU i PP".

Durant el transcurs d’aquesta campanya, els militants i simpatitzants de la JSC Terrassa recorreran diversos instituts de la ciutat amb l’objectiu de difondre aquestes propostes recollides en diversos fulletons que repartiran a tots aquells joves que estiguin interessats en les activitats que realitza l’organització juvenil.

A banda del material en format paper, els joves socialistes egarencs han editat un vídeo amb ocasió especial de la campanya, en el qual diversos militants expliquen per quins motius formen part de la JSC Terrassa i animen a la resta de joves de la ciutat a afiliar-s’hi. El vídeo, que es pot visualitzar als perfils del PSC i la JSC de Twitter i Facebook, recull frases com: "Jo sóc de la JSC perquè vull plantar cara als conservadors" o "crec que la política és el mitjà per canviar la societat".

Amb aquesta campanya, els membres de la JSC Terrassa esperen implicar una part de la ciutadania jove, un col·lectiu especialment vulnerable en aquests temps de crisi econòmica i confien en la voluntat dels joves per formar part activa de la vida política local, nacional i estatal, com a forma de solucionar els problemes que pateixen.