Aguinaga (C's): «La por pel sorpasso ens ha fet perdre part de l'electorat»

El regidor de Ciutadans afirma que la davallada a Terrassa és a causa de "l'abstenció" i considera que "tenim un sòlid matalàs electoral i unes perspectives de continuïtat optimistes"

La Torre
27 de juny del 2016
Actualitzat a les 11:18h
El regidor de C's Javi González
El regidor de C's Javi González | Foto: J.M.O.

El regidor de Ciutadans David Aguinaga va valorar per a La Torre aquest diumenge a la nit els resultats de les eleccions espanyoles al Congrés i al Senat. L'edil de la formació taronja va manifestar que "els resultats ens semblen que han estat equilibrats, tot i que no s'han complert les expectatives que teníem dipositades, globalment però estem satisfets" i va reconèixer que "a Terrassa, hem tingut una davallada produïda bàsicament per l'increment de l'abstenció".

Respecte als resultats a l'Estat, Aguinaga va explicar que "s'ha produït una transfarència pel vot de la por, una part del nostre electoral ha considerat que la millor alternativa per fer front a l'amenaça del sorpasso de Podemos era donar suport al partit del govern". Malgrat això diuen "tenim un matalàs electoral bastant sòlid i unes perspectives de continuïtat que ens fan ser optimistes".