Aquest és el Programa de Govern 2023-2027 per Terrassa

Nous equipaments i infraestructures, neteja viària, habitatge o la transformació de les Rieres, entre els més destacats

El govern municipal de Terrassa presenta el seu Programa 2023-2027
El govern municipal de Terrassa presenta el seu Programa 2023-2027 | Ajuntament
Nació
30 de gener del 2024
Actualitzat a la 13:13h
L'equip de govern de Terrassa, format per Tot per Terrassa, Junts i ERC, ha presentat aquest dilluns el seu Programa de Govern 2023-2027, en una audiència pública que s'ha celebrat al Casal Cívic President Macià. L'alcalde, Jordi Ballart, ha fet un repàs de les línies estratègiques del govern per aquest mandat i els projectes que es preveuen dur a terme, acompanyat dels seus tinents d'alcaldia. 

Entre d'altres, ha destacat la posada en marxa de nous equipaments que representen "el canvi que estem impulsant" com el futur Parc de la República, el Parc del Pla del Bon Aire, el nou CAP Nord o la B-40 o Ronda Nord. Per altra banda, ha posat èmfasi en la neteja viària i la recollida de residus, en la qual s'invertiran dos milions d'euros. També ha destacat el procés de refundació de l'Eco-equip i el foment de la recollida porta a porta. 

Pel que fa a l'habitatge, l'alcalde ha reiterat el seu compromís d'incrementar el parc públic a la ciutat, i ha assegurat que treballaran per arribar als 5.000 habitatges de protecció oficial a Terrassa en els pròxims deu anys. Respecte a la promoció econòmica, Terrassa invertirà mig milió d'euros en el desplegament del Pla Director de Polígons

Entre altres grans projectes, destaquen la transformació de la porta sud d'accés a la ciutat, la creació de fins a 1.000 places d'aparcament dissuasori, la implementació de la Zona de Baixes Emissions, i tot el treball que s'està duent a terme per trencar "l'efecte barrera" de les Rieres de les Arenes i del Palau.

En matèria de seguretat, el govern vol augmentar fins a 300 els efectius de la Policia Municipal i sol·licitar que es destinini més agents dels Mossos d'Esquadra a la ciutat.
 

Consulta el Programa de Govern 2023-2027 de Terrassa:

   Programa de Govern de Terrassa 2023-2027 by Naciodigital on Scribd