Ballart vincula la brutícia a Terrassa a una campanya de desprestigi

L'alcalde egarenc afirma que "s'han vist furgonetes abandonant mobles" als carrers de la ciutat

Uns contenidors de Terrassa, amb trastos acumulats a la vorera.
Uns contenidors de Terrassa, amb trastos acumulats a la vorera. | F.T.
Redacció
19 de desembre del 2016
Actualitzat a la 13:19h
L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha assegurat en declaracions al Diari de Terrassa que és objecte d'una campanya de desprestigi personal i polític. L'alcalde egarenc del PSC assegura que alguns sectors pretenen vincular la neteja com a "arma" per pressionar en l'afer de l'aigua. "No vull veure fantasmes, però puc dir al respecte que s'han vist furgonetes abandonant mobles i trastos en diversos indrets de la ciutat. Ja no sé què pensar-ne", ha manifestat Ballart al rotatiu en paper. "No em miri així, li asseguro que no estic paranoic", conclou després després d'aquestes sorprenents afirmacions.

La campanya de desprestigi de la qual Ballart diu ser objecte estaria relacionada amb el procés de municipalització de l'aigua liderat pel mateix alcalde. En aquest polèmic afer, Ballart va arribar a assegurar que havia rebut pressions i amenaces per apostar per la gestió directa.

La neteja de la ciutat de Terrassa, d'altra banda, és un dels assumptes crítics que té sobre la taula el govern egarenc. El servei és municipal i és focus d'atac per la imatge que sovint ofereixen els punts de recollida de residus i els carrers d'alguns barris en general. Són freqüents les queixes de brutícia i mala gestió de la neteja tant per part de veïns com per part de l'oposició. Precisament, el regidor del PP Alejandro Rodríguez ha aprofitat aquestes declaracions de Ballart per criticar a les xarxes socials "la ja pèssima gestió de la neteja" i ironitzar amb una foto dels Caçafantasmes.