CiU descarta l'acord amb Terrassa en Comú i ERC

Miquel Sàmper ha reconegut la victòria del PSC i ha afirmat que "el clam de canvi tampoc és tan evident com ens ho dibuixen"

Europa Press
01 de juny del 2015
Actualitzat el 02 de juny a la 13:10h
Sàmper és el candidat a l'alcaldia per CiU a Terrassa
Sàmper és el candidat a l'alcaldia per CiU a Terrassa | Cristóbal Castro

Sàmper és el candidat a l'alcaldia per CiU a Terrassa Foto: Cristóbal Castro


El líder de CiU Terrassa, Miquel Sàmper, es nega a pactar amb Terrassa en Comú (TEC) i ERC per ser formacions que, a parer seu, els "exclouen a l'hora de governar". Segons ha declarat aquest dilluns a Europa Press, "l'acte que han fet avui em sembla un exercici d'irresponsabilitat", en al·lusió a la presentació pública de l'acord dels dos grups per portar el canvi a la ciutat, com han dit ambdues formacions. 

Sàmper ha argumentat la seva negativa: "TEC representa Ada Colau i Pablo Iglesias, que carreguen contra CiU". A més, ha dit no entendre aquesta pressió que li han traslladat cap al seu grup polític per canviar el govern local. En aquest sentit, ha reconegut la victòria del PSC i ha afirmat que "el clam de canvi tampoc és tan evident com ens ho dibuixen; agradi o no -i a mi és el primer que no- ha guanyat un partit polític" i ho ha comparat amb la victòria de Colau a Barcelona i ha demanat el mateix tracte.

No obstant això, el líder convergent egarenc ha admès la necessitat de "airejar l'ajuntament per higiene democràtica", tot i que, com ha apuntat, ja es veurà com es fa.