Cs demana que la UNED torni a Terrassa

El portaveu, Javier González, assegura que existeix una demanda i que "el centre universitari està disposat a renegociar les condicions"

Redacció
30 de gener del 2019
Actualitzat a les 17:11h
 
El grup municipal de Cs de Terrassa ha presentat una moció perquè la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED) reobri la seva seu a la ciutat. El regidor de la formació, Javier González, ha recordat que "el govern va decidir expulsar de forma unilateral a la UNED de Terrassa per circumstàncies que no aconseguim entendre", la qual cosa va deixar "a molts terrassencs inscrits sense un punt de referència pròxim".

La UNED va tancar el seu centre associat local a l'estiu de 2017 i va traslladar la seva oferta formativa a Barcelona. El representant de la formació taronja ha afirmat que "existeix una demanda i disposició per part de la UNED per a renegociar les condicions del retorn a Terrassa" i ha lamentat que "sent Terrassa una ciutat universitària, és curiós que s'hagi quedat òrfena de l'oferta de la UNED i els estudiants a distància hagin d'anar a Barcelona quan necessiten gestions presencials".