Detinguts de Terrassa en l'operació contra la banda Àngels de l'Infern

Redacció
30 de juny del 2009
Un total de 22 detinguts, tretze dels quals a Catalunya, en una operació policial contra la banda d'extrema dreta coneguda com a Àngels de l'Infiern.

Tots els arrestats estan acusats d'extorsió, tràfic de drogues i d'armes i associació il·lícita.

L'operació, coordinada per la Guàrdia Civil i els Mossos d'Esquadra, encara no està tancada i a Barcelona es desenvolupa en el barri del Poblenou, concretament al carrer Roc Boronat. Els membres de la banda són dels capítols de barcelona, Madrid, Màlaga, Las Palmas de Gran Canària, València, Alacant i Múrcia, Hi ha també detinguts dos membres dels Àngels de l'Infern italians.

Els registres a Catalunya s'han practicat a la ciutat comtal, Badalona, Sant Adrià del Besòs, Hospitalet, Mataró, Terrassa, Rubí, Sant Cugat i Vilafranca del Penedès. En els escorcolls s'han intervingut armes i munició de guerra, diverses armes blanques i de foc, armilles antibales, cocaïna, diners en efectiu i diversos objectes i llibres de simbolohia i contingut nazi.

Els Àngels de l'Infern són un grup vinculat tradicionalment al món de les motocicletes però que, segons les fonts consultades, està integrat per coneguts membres de l'ultradreta.

L'operació, batejada amb el nom de Valkiria i Grígori, es va iniciar el mes d'octubre de 2007.