El 17% dels matadeperencs, a la Via Catalana

El dia 11 se sortirà de Matadepera en els 13 autocars contractats i cotxes particulars a 2/4 d’11 del matí des del Camp de Futbol.

La Torre
31 d'agost del 2013
La Via Catalana necessita omplir els trams. Foto: Laia Solanellas

La cadena humana que organitza l’Assemblea Nacional de Catalunya i que creuarà el país el proper 11 de setembre ha tingut un important ressò a Matadepera. Sumant només els matadeperencs inscrits, i sense tenir en compte els que aniran per lliure o els que s’han apuntat a d’altres indrets, la xifra s’acosta ja a les 1.300 persones, el que representa prop d’un 17% de la població.

Des que es va anunciar la Via Catalana, la delegació de Matadepera de l’Assemblea Nacional de Catalunya es va comprometre a omplir tres trams, el 615, 616 i el 617 els que es troben al terme municipal de Sant Julià de Ramis.

La recollida de tiquets i distintius es fa al Casal de Cultura als horaris següents: dia 30 de 2/4 de 8 a les 9; els dies 31 d’agost i 1 de setembre, d’11 a 2 del migdia. I els dies 2, 3 i 4, de 2/4 de 8 fins a les 9 del vespre.

El dia 11 se sortirà de Matadepera en els 13 autocars contractats i cotxes particulars a 2/4 d’11 del matí des del Camp de Futbol. És previst arribar a Sant Julià als volts de les 12, i fins a les 17 hores i 14 minuts hi haurà diverses activitats. L’acte es cobrirà gràficament amb diversos fotògrafs i la delegació local fa ara una crida per tal de trobar voluntaris que vulguin fer un reportatge filmat de la jornada.

La pregonera de Matadepera crida a anar a la Via Catalana

Navarro: «El PSC no participarà en la cadena independendista»

Fotos de la Via Catalana al món

La Via catalana ja té aplicació de mòbil

La Via Catalana al món, en vídeo

El nou espot promocional de la Via Catalana

Matadepera assaja la Via Catalana

Galeria d'imatges de l'assaig a Matadepera