El regidor del PSC, Javier García, renuncia a l'acta per motius personals

Es fa efectiu aquest divendres i el substituirà Àfrica Serena

El regidor Javier García.
El regidor Javier García. | Adrià Costa
29 d'abril del 2022
Actualitzat a les 16:31h
El regidor del Partit Socialista de Terrassa (PSC), Javier García, ha presentat la seva renúncia com a regidor per motius personals. Es farà efectiva durant el ple municipal d'aquest divendres i el seu lloc l'ocuparà l'Àfrica Serena.

En un comunicat a la militància, s'explica que García continuarà exercint la seva tasca com a Secretari d'Organització de l'agrupació local. D'aquesta manera tot i que no estarà a primera línia de la política, la voluntat de l'encara regidor és mantenir la seva vinculació i responsabilitat amb el partit. 

García va entrar a formar part del govern local el mes de novembre de l'any 2017 i fins al maig del 2019 com a regidor de Presidència, Transparència, Districtes i Qualitat Democràtica i també era el regidor delegat del Districte 6. 

Per la seva banda, Serena és diplomada Universitària d'Infermeria i ha treballat a diferents Hospitals i centres d'Atenció Primària i dins del PSC és la secretària de salut. 

Aquest és el segon canvi en pocs mesos a l'organització del Ple municipal, ja que la renúncia de García arriba poc després que l'exregidor de Seguretat, Xavier Fernández (TxT), també deixés l'acta per motius personals en mans de Patrícia Reche.