Illa: «L’acord sobre la continuació de la B-40 és taxatiu»

El president del grup del PSC al Parlament ha coincidit amb el ministre de Presidència, Félix Bolaños, en un acte a la Cecot

Salvador Illa, Félix Bolaños i Xavier Panés en un acte a la Cecot.
Salvador Illa, Félix Bolaños i Xavier Panés en un acte a la Cecot. | Alberto Tallón
Javier Llamas
23 de febrer del 2023
Actualitzat a les 14:11h
L'exministre i president del grup del PSC al Parlament, Salvador Illa, ha estat clar i meridià sobre la continuació de la B-40 entre Terrassa i Sabadell. "L'acord amb el Govern d'ERC és taxatiu". Ho ha dit en una trobada amb empresaris a la patronal Cecot de Terrassa on també hi ha assistit el ministre de Presidència, Félix Bolaños.

A una pregunta sobre lamanifestació convocada per aquest diumenge i on assistiran les seccions locals d'ERC de Terrassa i Sabadell contra el Quart Cinturó, el diputat socialista ha assegurat que respecta la decisió dels republicans de sortir al carrer, però ha recordat que havia arribat a un acord pressupostari amb el Govern per desencallar el projecte, i això va a missa. "No li busquem cinc peus al gat", ha afegit, perquè el compromís és clar, "taxatiu".

"La petita empresa és imprescindible per a la cohesió social"

Félix Bolaños, ha advocat per "la Catalunya de la prosperitat, les oportunitats i la convivència", per una Catalunya "que passi pàgina i miri al futur". El ministre i la patronal s'han intercanviat documents de treball per "continuar col·laborant" en la solució de problemes. Bolaños ha destacat la importància econòmica del Vallès Occidental i ha qualificat la trobada de "molt profitosa".

Després de la trobada entre Bolaños, Illa i els representants empresarials, Xavier Panés, president de la Cecot, ja ha destacat la bona sintonia amb el ministre en abordar els reptes de la reindustrialització i la sobirania estratègica: "Les respostes del ministre han estat exactes, fil per randa".
 

Eva Candela amb Salvador Illa i Félix Bolaños en un míting del PSC. Foto: Cedida

Després de la trobada empresarial, Bolaños i Illa han fet un míting a la seu del PSC egarenc on han destacat la figura de la candidata, Eva Candela. "Ja va sent hora que Terrassa tingui una alcaldessa socialista. I això ocorrerà al maig", ha declarat Bolaños, per a qui Salvador Illa serà sempre ministre. Un ministre "emèrit", ha dit.