Javi González (C's): «El PSC de Ballart és un partit decadent»

Ciutadans afirma que "a Terrassa sobra politiqueig i falta sensibilitat pels més desfavorits" i carrega contra Terrassa en Comú afirmant que "vol desbancar la llista més votada en aquestes eleccions costi el que costi, fins i tot temptejant a la dreta capdavantera de les retallades"

La Torre
03 de juny del 2015
Actualitzat el 05 de juny a les 11:53h
Els tres regidors que seran a l'Ajuntament de Terrassa
Els tres regidors que seran a l'Ajuntament de Terrassa | Foto: C's

L'alcaldable per Ciutadans a Terrassa, Javi González, ha exposat en una carta adreçada a militants i simpatitzants quina és la valoració dels resultats electorals a la ciutat i què en pensa sobre els possibles pactes o acords que han anat sorgint els darrers dies.


"El temps que va des del 24 de maig al 13 juny és un espai que tant el PSC com Terrassa en Comú (TeC) pretenen recórrer a l'esprint. El PSC de Jordi Ballart desplegant el que millor sap fer, llançar missatges, de vegades contradictoris, sobre el tauler tractant d'imitar als clàssics mestres dels escacs. Des del nostre punt de vista, és una maniobra pactista que només tracta d'apuntalar la cadira de l'alcaldia per a Jordi Ballart, amb l'objectiu que no es 'traquetegi' el més mínim fins al 2019.

De l'altra banda, Xavi Matilla, el líder de TeC que sembla que ha estat tractant de desbancar la llista més votada en aquestes eleccions costi el que costi, fins i tot temptejant a la dreta capdavantera de les retallades i de la corrupció a Catalunya que es diu CiU. El PSC perquè no pot deixar de ser un partit decadent i TeC perquè no pot dissimular el seu tacticisme tan criticat en la “casta”, són dues cares de la mateixa moneda, representen el vell i el més vell de manera simultània; atents, els propers esdeveniments ens donaran la raó.

A Terrassa li sobra politiqueig i li falta sensibilitat pels més desfavorits, li sobren estrategues de saló i li falten professionals que recomponguin l'economia, li sobren 'arribistes' i li falta compromís amb els ciutadans, sobra grassa i falta múscul. No es tracta de pactar per assegurar-se unes butaques, es tracta de respectar la voluntat dels ciutadans expressada en les urnes, es tracta d'arrencar el mandat amb la vista posada en la recuperació econòmica, la lluita contra l'atur i la pobresa, el foment de l'activitat, l'enfortiment de la política educativa i de serveis i de millorar el tracte fiscal de les classes mitjanes i treballadora; aquest és el pacte que Terrassa necessita al nostre judici i aquest és l'objectiu irrenunciable dels regidors de Ciutadans durant els propers quatre anys; amb humilitat, amb generositat, però pas a pas, proposta a proposta, amb responsabilitat però sense xecs en blanc per a ningú.

Ciutadans té una proposta que no és un pacte entre partits, és un acord entre els representants sortits de les urnes i el conjunt dels ciutadans de Terrassa, en aquesta confluència aquells que tinguin com a principi la lluita contra la corrupció, la transparència i el respecte constitucional tindrà a Ciutadans com a company de camí, la resta no ens interessa".