Plataforma per Catalunya denuncia Carles Feiner

Joaquim Rosique acusa "Negre" d'incitar a la violència

J.M. Oller
19 de gener del 2012
Carles Feiner
Carles Feiner | Carles Feiner
Carles Feiner Foto: C. F.

El delegat de PxC a Terrassa, Joaquim Rosique, ha interposat una denúncia contra Carles Feiner, excoordinador d'acció Social i Drets Civils de l'Ajuntament de Terrassa per un "presumpte delicte d'odi i incitació a la violència", informa E-Notícies . L'afectat, vinculat al món cultural terrassenc i a la colla Minyons, afirma haver-se'n assabentat aquest matí mentre conduïa i diu que fins al moment no ha rebut cap notificació.

La denúncia es basa en les captures realitzades en els comentaris abocats en el perfil personal de Facebook i al bloc Lonegredeterrassa utilitzat pel denunciat. Segons PxC, s'hi podien llegir "expressions que poden ser considerades de provocació a la violència contra grups per motius ideològics". Segons Feiner, "jo no incito a la violència. Si ho pensen és perquè treuen les coses de context. També podria parlar d'expressions de Rosique al seu Facebook o dels comentaris que es fan a la web de Plataforma per Catalunya".

Joaquim Rosique espera que el proper Ple de l'Ajuntament de Terrassa "condemni de forma enèrgica qualsevol manifestació que convidi a la violència amb el mateix interès que manifest el passat estiu quan va aparèixer a la premsa un presumpte comentari a la xarxa social de Facebook de dubtosa procedència que es atribueixo a la delegació local de PxC i de la qual aquesta delegació va mostrar la seva desaprovació". "No entenc això de l'Ajuntament perquè no hi treballo. Confonen coses", afirma Feiner. "Escric en un bloc personal i les opinions i les formes són lliures".