SI Terrassa demana vigilància i manteniment dels solars abandonats

La formació política vol que l'Ajuntament apliqui noves mesures de prevenció per evitar fets com els ocorreguts aquest dimarts amb la ventada

La Torre
10 de desembre del 2014
La secció local de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) lamenta profundament la mort de dues persones a causa de les fortes ventades a Terrassa. Per tot plegat, durant aquest dimecres s'ha sumat a les mostres de dol i al minut de silenci que ha tingut lloc al raval de Montserrat.

Solidaritat considera que aquests fets són de caire "molt greu i irreparables per les famílies afectades, sobretot per la joventut de les víctimes mortals: una noia de 16 anys i un noi de 27 anys". Els fets van tenir lloc ahir a l'avinguda de Jaume I, prop de la plaça de la Dona Treballadora, on un mur va caure de forma imprevista. En aquest solar, propietat de l'ajuntament, hi ha l'antiga fàbrica de l'AEG.

La formació política demana que la "reparació d'aquests murs i els trams afectats de la ciutat es faci el més aviat possible i que l'Ajuntament apliqui noves mesures de prevenció en matèria de seguretat ciutadana, entre les que s'inclou la vigilància i el manteniment dels solars abandonats tant per particulars com per possibles equipaments municipals per evitar problemàtiques d'aquest caire".