Terrassa en Comú inicia una consulta ciutadana per validar l'acord amb ERC

Aquest dimarts i dimecres, els egarencs que ho desitgin es poden registrar per votar en un plebiscit que tindrà lloc divendres, el dia abans de l'acte de constitució del nou Ajuntament de Terrassa

La Torre
09 de juny del 2015
Actualitzat a les 19:02h
A quatre dies de la composició del nou Ajuntament de Terrassa, Terrassa en Comú ha decidit organitzar diferents espais oberts a la ciutadania per exposar la situació actual de la formació local i per respondre les preguntes de la ciutadania.

Aquest dilluns va tenir lloc la primera trobada ciutadana i aquest dimarts es realitzarà el plenari -màxim òrgan de desició de TeC-. Així mateix, TeC ha anunciat que divendres durà a terme una consulta per tal que tots els terrassencs que ho desitgin puguin votar si prefereixen o no "un canvi a la ciutat". La consulta ciutadana permetrà validar l’acord amb ERC i esdevindrà una segona volta de les eleccions del passat 24M.

Consideren que aquesta consulta servirà com "un plebiscit entre les dues candidatures més votades i, especialment, entre les dues opcions de govern possibles el proper dissabte dia 13 de juny". Des d'aquest dimarts qui vulgui participar en la consulta es podran registrar a la web de TeC per poder votar. 

"Som plenament conscients que els 16.045 vots obtinguts no són un xec en blanc i creiem que és la ciutadania qui ha de vetllar per la salut democràtica de la nostra ciutat, per això seguim i seguirem fent de Terrassa en Comú un projecte de i pel conjunt de la ciutadania de Terrassa", afirmen.