Turmo: «A Ballart el càrrec d'alcalde de Terrassa li queda gran»

Els populars egarencs demanen la dimissió de la primera autoritat local pel que consideren inhibició dels serveis municipals davant l'embolcallada de mobiliari urbà amb material de color groc per part de l'ANC i Òmnium

Joan Manel Oller
20 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 18:59h
Gabriel Turmo y Alejandro Rodríguez
Gabriel Turmo y Alejandro Rodríguez | J.M.O.
El PP de Terrassa ha demanat públicament la dimissió de l'alcalde Jordi Ballart. Si el cap de setmana ho ha fet des de les xarxes socials, avui ho ha fet en una roda de premsa al carrer, a la plaça de Ricard Camí. El líder dels populars, Gabriel Turmo, ha afirmat que "el càrrec li va gran" i que cal un canvi al davant de l'Ajuntament.

El Partit Popular argument que l'equip de govern fa els ulls grossos davant la 'Taca Groga", la campanya de l'ANC i Òmnium Cultural d'embolcallar mobiliari urbà i monuments com a suport a la consulta del 9-N. "O el càrrec li va gran o se sent còmode amb la situació·. Per això en demanem la dimissió, i possiblement és la primera vegada que es fa a Terrassa." Els populars reblen que amb Ballart s'ha cedit la sala de plens per una concentració de sindicats i la sala de govern a l'ANC per a recollir adhesions al dret a decidir, deixan entreveure un tracte de favor a entitats properes al PSC.
 
Per Gabriel Turmo, la 'Taca Groga" és una mostra d'incivisme que embruta la ciutat. Els populars afirmen que van explicar-li a la regidora socialista Carme Labòria que s'havia embolcallat mobiliari del Centre i que no va haver-hi una resposta en forma de neteja per part dels serveis municipals. El PP considera que s'hauria d'actuar amb celeritat davant ls infraccions de les normatives. I creu que no hi ha hagut resposta contra el que es considera un atac als símbols de la ciutat com poden ser els monuments.