El femení del Club Voleibol Terrassa passa per sobre del cuer

Gràcies a una bona defensa, les col·locacions van ser còmodes i es van poder veure atacs contundents

La Torre
21 de març del 2016
Actualitzat a les 17:11h
El sènior femení del Club Voleibol Terrassa va complir amb les expectatives contra el Club Voleibol Cardedeu, cuer de la classificació, emportant-se el partit amb un resultat de 3 sets a 0.

El partit es va desenvolupar amb comoditat. Gràcies a una bona defensa, les col·locacions van ser còmodes i es van poder veure atacs contundents. Cal destacar el paper de Cristina Garrido, oposada de l’equip, que va ser escollida MVP del partit.

Tot i que les egarenques van necessitar els primers punts per encaminar el seu joc, ràpidament van saber recuperar-se i posar-se per davant, tancant el primer set per 25–17.

La dinàmica va ser la mateixa al segon, on els potents atacs de la central Judit Cantero van anul·lar la defensa rival. El set va finalitzar el mateix marcador que el primer, 25–17.

En el tercer, les de Terrassa no van baixar el ritme, van demostrar un joc fluid que els hi va permetre posar en practica noves jugades i emportar-se el set per 25 – 18.

Aquesta nova victòria assegura la segona plaça de les locals en la classificació i els dóna accés a les fases d'ascens. Tot i així, encara queda l’última jornada de lliga. Aquesta es disputarà després de setmana santa contra l'ASF.