El Terrassa FC torna a la senda de la victòria

El conjunt de Juanjo García va superar a la UE Valls per 2-0

Els jugadors del Terrassa FC festejant el segon gol.
Els jugadors del Terrassa FC festejant el segon gol. | Arnau Alcalà
Alejandro Garcia
18 de gener del 2021
Important victòria d’un Terrassa que necessitava recuperar sensacions després de dues derrotes consecutives. Els egarencs van guanyar a la UE Valls per 2 a 0 al partit corresponent a la primera jornada de la segona volta del campionat domèstic. Es va veure un Terrassa FC molt còmode, amb gran domini de la possessió i evitant que el rival generés ocasions de perill.

L’encontre va començar amb un Terrassa ja dominador sobre el rival i al minut 5 va tenir la primera amb una centrada de Lucas Viña que Sergi Arranz va rematar, però no va aconseguir donar a la pilota la direcció desitjada. Sis minuts més tard, Jaume Pascual va tenir una gran ocasió quan es quedava sol davant Gonzo gràcies a una gran passada d’Àlex Fernández. El porter de la UE Valls va aconseguir evitar el gol de l’extrem.

La UE Valls va tenir la primera arribada al minut 12, però el central Pelegrín va efectuar una molt bona intercepció davant Sergi Gestí. Cinc minuts després, arribava el primer pels de Juanjo García. A la dreta de l’atac, Salva va posar una passada magnífica a l’àrea, on se situava Jaume, que va xutar al primer toc i va enviar l’esfèric al fons de la porteria que defensava Gonzo.

Jaume tenia la primera ocasió del partit al minut 10. Foto: Arnau Alcalà

A partir del gol de Jaume Pascual, vam veure un Terrassa FC molt còmode amb un domini absolut de la possessió. Els egarencs van tenir alguna més abans d’arribar al descans del matx. Al minut 22, un canvi d’orientació arribava als peus d’un Jaume que, després d’encarar a dos defenses, va treure un xut que va atrapar el porter de la UE Valls sense dificultats. Ja a la mitja hora de joc, el migcampista Adri Lledó ho va intentar amb un tir des de més enllà de la mitja lluna que va aconseguir blocar Gonzo. Al tram final de la primera meitat, ho provava Josu des del mig del camp, intentant sorprendre el porter rival. La pilota va marxar per sobre del travesser.

La dinàmica de la primera part continuava a la segona. El Terrassa FC estava còmode, tenia la possessió de la pilota i la UE Valls, amb un plantejament molt defensiu, no aconseguia arribar ni tan sols a prop de l’àrea rival. Tot i això, als primers minuts de la segona meitat no es van veure pràcticament aproximacions de cap dels dos conjunts.

Salva, abans d’un servei de banda. Foto: Arnau Alcalà

Al minut 64, ho intentava Àlex Fernández amb un xut des de la frontal de l’àrea que va blocar Gonzo en dos temps. Cinc minuts més tard, el mateix Àlex Fernández va fer una bona conducció i va passar a Josu, que va combinar en profunditat amb Jaume Pascual. L’extrem va aconseguir treure un tir, però el va interceptar bé la defensa de la UE Valls.

El conjunt de Juanjo García va mantenir una bona pressió a camp rival, però les ocasions clares per sentenciar el partit no arribaven. Després de no poder crear oportunitats de gol en l’elaboració de jugades, els egarencs ho van intentar en una falta directa al minut 82. Àlex Fernández va colpejar bé a la pilota, però el llançament va marxar a la dreta de la porteria de Gonzo.

L’encontre es va agitar als darrers minuts. Al minut 88, Akito va buscar a Josu amb una passada des de la dreta de l’atac egarenc. Va interceptar la defensa de la UE Valls, tot i que el refús va sorprendre el porter visitant, que va haver-se d’estirar per atrapar l’esfèric. Pocs instants més tard, el lateral dret de la UE Valls, Riki, ho provava amb una falta directa que va sortir per sobre del travesser. La sentència del Terrassa FC va arribar al temps de descompte. Bona internada per banda dreta del debutant Agudo, que posava una passada mil·limètrica als peus d’Albert López i amb el porter ja batut, va posar la guinda a la victòria local.

Albert López, celebrant el segon gol de l’equip. Foto: Arnau Alcalà

Bona victòria d’un Terrassa que necessitava els punts i recuperar la confiança pel que queda de lliga. Juanjo García va destacar a la roda de premsa posterior al partit que els jugadors estaven amb molta pressió després de les últimes dues derrotes i que aquesta victòria era molt important per afrontar els següents partits.

Alineacions

TERRASSA FC: Ortega, Salva, Pelegrín, Mico (Galeano, 58’), Lucas Viña, Castillo, Àlex
Fernández (Manu, 82’), Adri Lledó (Akito, 78’), Jaume (Agudo, 78’), Sergi Arranz (Albert
López, 58’) i Josu.

UE VALLS: Gonzo, Riki, Éric Martí, Aleix Ruiz, Óscar Torre, Sergio Giralte, Arnau Miró
(Jordi Prades, 65’), Cesc Martínez (Óscar Pérez, 65’), Sergi Gestí (Sergi Gómez, 74’),
Albert Plana (Xavi Fabra, 55’) i Sergi Masqué (Cheik Saad, 74’).

Entrenadors: Juanjo García (Terrassa FC) i Joan Pallarès (UE Valls).

Àrbitre: Marc Oltra Saez (Còmite de Barcelona)

Targetes: Cesc Martínez (UE Valls), Sergi Gestí (UE Valls), Cheik Saad (UE Valls),
Sergio Giralte (UE Valls), Àlex Fernández (Terrassa FC), Salva (UE Valls).

Gols: Jaume Pascual (17’) i Albert López (90’).