Autor/a
LluísGirona copia 2

Lluís Girona Boffi

lluisgirona@naciodigital.cat

Redactor a la taula d'edició de Nació

Vaig nèixer el gener de 1998 a Badalona, una ciutat que m'estimo i on sovint faig vida amb la família i les amistats. He estudiat periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona, on em vaig graduar l'estiu del 2020, fent el TFG i les pràctiques a Nació en ple confinament pandèmic. També tinc el màster de Periodisme Digital: Dades i Noves Narratives per la Universitat Oberta de Catalunya. Després del període de pràctiques, vaig tornar a Nació el 2021, en primer lloc fent una substitució a l'equip de Política, i posteriorment passant a integrar la taula d'edició i actualitat.

M'agrada seguir el dia a dia de la política i no negaré que m'apassionen els processos electorals (i aquells formatgets a la televisió!). La meva gran afició és el futbol (veure'l, perquè jugant soc un paquet) i concretament el Barça. No ho vaig triar jo: els meus pares van prendre la gran decisió de fer-me soci quan tot just tenia un mes de vida i ara tinc un pin que diu que fa 25 anys que teòricament tinc un trosset de propietat del club. Al Barça el gaudeixo i el pateixo des del Camp Nou i en parlo sovint al diari.

17/04/2024

Paco Seirul·lo: «El model Barça no pot morir mai»

El preparador físic amb mig segle de feina al club, que publica "ADN Barça" (Roca Editorial), defensa la continuïtat de Xavi i reivindica la Masia: "Qui no hi ha viscut té problemes per adaptar-se al joc"

07/04/2024

Aquest Barça se'n sortirà?

Les veus de l'entorn blaugrana expliquen a Nació que el club superarà l'atzucac, però coincideixen a receptar "paciència" al camp i prendre decisions corporatives "importants"

25/03/2024

Dani Alves surt de la presó

L'exfutbolista aconsegueix finalment pagar la fiança i abandona Brians 2 després de 14 mesos tot i ser condemnat a quatre anys i mig per un delicte d'agressió sexual

25/03/2024

Per què la llibertat li surt barata a Dani Alves?

L'exfutbolista del Barça assegura que no té el milió d'euros de la fiança, però finalment ha reunit els diners per altres vies aprofitant el seu entorn i un retorn que li deu Hisenda

El més llegit