El Cd'E Manresa empata contra el Peralada un partit que podria haver acabat pitjor (1-1)

Els manresans han millorat a la segona part una primera que han dominat els visitants

El Cd'E Manresa ha empatat contra el Peralada
El Cd'E Manresa ha empatat contra el Peralada | Cd'E Manresa
27 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 16:18h
El Cd'E Manresa ha tornat aquest diumenge al Congost i ha empatat 1-1 contra el CF Peralada en un partit gris. Abans de començar el partit, el president del club, Luís Villa, ha fer entrega d'un record a Sergi Solernou per commemorar els seus 200 partits defensant la samarreta del primer equip manresà.

El partit ha començat amb uns visitants llançats a l'atac, guanyant l'esquena a la defensa. Els cinc primers minuts, tres ocasions clares, una de Bertomeu i dues de Marc Medina. Els manresans encara no trobaven el seu lloc al camp.

Al 6', Luque centrava una falta, però ningú arribava a rematar. Poc a poc, els locals també tenien les seves ocasions però encara poc efectives. S'equilibraven les forces però cap dels dos equips concretava. El partit estava molt obert i el primer gol podia caure a qualsevol de les dues porteries.

Amb el pas del minuts al camp es veia control de l'esfèric i poques ocasions. Al 23' els locals gaudien d'una doble ocasió. Primer Walter i després David, no podien anotar el primer. Al 26' Marc Medina, el més actiu dins l'àrea defensada per Pol, tenia una nova oportunitat, però el porter manresà la malbaratava. També Luque ho provava de falta directa, però el seu xut s'estavellava contra la barrera.

El partit era gris i lent. Cap dels dos equips desanivellava el marcador i els minuts passaven. Al 40', Medina tenia una altra ocasió per fer el primer pels visitants. I seria al minut afegit (46') que Bertomeu obriria llauna amb un xut de falta. Gol visitant i descans, perdent 0 a 1. Una bona gerra d'aigua gelada pels manresans.

A la represa, entraven Biel i Moha substituint a Walter i Ruano. Movia la banqueta Andreu Peralta per revertir el gol rebut segons abans del descans. Els manresans avui no estaven bé, els costava trenar jugades i tota la possessió i tot el control era pels verd-i-blancs.

Ho provava Solernou al 56' en una jugada individual però el seu xut sortia fregant el pal esquerra. Eric Vilanova xutava desviat al 58' en una nova oportunitat dels rivals. Passaven els minuts, el Peralada pressionava, cada cop més, i els locals no eren capaços de desactivar-los. Xutava des de lluny David Sánchez al 68', per sorprendre a Aroca, però li sortia alt i desviat.

I al minut 75, quan més malament ho estava passant el Manresa, Luque empatava amb un xut de falta directa. Pol salvava, a la jugada següent, el segon del Peralada. També el mateix Luque tenia una nova ocasió de falta al 78 però, aquesta vegada, la barrera li impedia el doblet.

El partit s'havia revitalitzat, el ritme augmentava i la balança es podia decantar cap a qualsevol costat. El col·legiat afegia 5 minuts i aquí podia passar de tot. El Peralada no es donava per vençut, ho provava una i altra vegada, els manresans es defensaven com podien i ja al 94' Solernou intentava una jugada personal però rebia una falta que l'àrbitre no xiulava.

L'expulsió del fisioterapeuta local tancava el partit amb empat a 1. Valuós empat per un partit força gris i espès.

Diumenge, dia 3 de novembre, l'equip visitarà al CP San Cristóbal. El partit es jugarà a les 12 del migdia al Camp Municipal de Ca N'Anglada de Terrassa.