Al CE Manresa se li escapa la victòria en el temps afegit a Formentera (1-1)

Noah ha fet el gol dels manresans a la segona part i Marc Martínez ha tingut l'oportunitat de sentenciar al minut 85

El CE Manresa s'ha emportat un punt de Formentera
El CE Manresa s'ha emportat un punt de Formentera | SDF
18 de setembre del 2022
Actualitzat a les 16:33h
El CE Manresa suma la tercera jornada a Segona RFEF sense conèixer la derrota i sense haver estat ni un sol minut de tots tres partits per sota en el marcador. Aquest diumenge, el CE Manresa ha empatat, 1-1, al camp del Formentera i suma ja 5 punts a la classificació. Tot i així, el partit que s'ha jugat a Formentera ha deixat un regust adre-dolç en la plantilla manresana, ja que, tot i que els illencs han tingut més domini de la pilota, els manresans han arribat al final del temps reglamentari en avantatge, i només en el temps afegit, Salinas ha empatat per a l'equip local.

El partit ha començat amb domini i oportunitats per al Formentera que ha anat resolent Óscar Pulido sota els pals. Fins a la mitja hora de joc, el porter manresà ha resolt diverses ocasions i als manresans els costava arribar a la porteria contrària.

Al minut 36, però, una contra visitant conduïda per Salva per la dreta que ha centrat a Javi López i ha rematat de volea lleugerament desviat a la dreta del porter, ha significat el primer avís dels del Bages. Pocs minuts després, fregant la mitja part, ha estat Putxi qui ha xutat des de l'àrea i la pilota ha sortir, per poc, per sobre de la porteria del Formentera.

A la segona part el CE Manresa ha sortit millor i al 53 Noah ha rematat de planxa amb el pit al fons de la porteria una pilota que havia robat Jaume Pascual en defensa. Els illencs han reaccionat i al minut 62 Llario ha rematat fora després de quedar-se sol davant Pulido.

El partit ha continuat amb el domini de la pilota del Formentera que, tot i així, no s'acostava a l'àrea manresana, i amb els de Ferran Costa aprofitant les possibilitats de contraatac per atemorir els locals. En una d'aquestes jugades, al minut 82, Joel Priego ha xutat de lluny i el porter local ha refusat la pilota. Tres minuts més tard ha estat Marc Martínez qui ha xutat, però la defensa illenca ha tret la pilota de sota els pals quan tothom cantava el gol.