El CE Manresa empata contra l'SCR Peña Deportiva en el debut a casa (1-1)

El partit ha estat molt igualat i el gol de Javi López ha estat neutralitzat per Badal a deu minuts per al final

El CE Manresa aplaudeix al públic al final del partit
El CE Manresa aplaudeix al públic al final del partit | CEM
11 de setembre del 2022
Actualitzat a les 19:18h
El CE Manresa ha empatat aquest diumenge 1-1 contra l'SCR Peña Deportiva en el seu debut a casa en aquesta Segona RFEF. El partit disputat al congost ha estat molt igualat i sense grans ocasions, sobretot a la primera part.

A la segona, Javi López marcava per als blanc-i vermells al minut 50, després de controlar una pilota amb el cap i xutar a la xarxa des de dins de l'àrea. La possibilitat d'una segona victòria dels manresans a la nova categoria s'ha esfumat a falta de deu minuts per al final quan Badal ha marcat per als de Santa Eulàlia.

Durant el partit, el club ha registrat una vintena llarga de nous abonaments entre els aficionats.