El CN Minorisa B guanya a la piscina del Reus Ploms i passa eliminatòria (6-7)

Els manresans ja havien guanyat en el matx d'anada

29 de maig del 2017
Actualitzat a les 14:51h
El B del CN Minorisa va tornar a imposar-se al CN Reus Ploms, en aquesta ocasió a domicili, aconseguint sumar la segona victòria en la eliminatòria i superar un rival que en la lliga regular havia superat als de Peirón en tots dos partits.

Els reusencs van sortir a per totes per mirar de superar el resultat advers del partit d'anada. D'aquesta manera van aconseguir guanyar el primer quart, 2-1, aprofitant que els minoristes només transformessin una de les tres jugades de superioritat de que van disposar, l'autor del gol manresà va ser Ruiz.

En el segon parcial els bagencs van marcar diferències en el joc i en el marcador firmant una victòria per 1-3, amb gols de Ruiz, dos, i Bello, aquest en superioritat. D'aquesta manera aconseguien arribar a l'equador del partit per davant en el marcador i deixar sense possibilitats de remuntada als jugadors locals.

El tercer i quart període van viure dos empats, a un i dos gols, el gol manresà del tercer quart de Ruiz i els dos del quart període també de Ruiz i de Sala, ambdós en superioritat. Resultat final, 6-7.

Arbitratge a càrrec d'Olivares i Perelló. Van assenyalar 12 exclusions a jugadors de les terres del general Prim per quatre als manresans.

Parcials: 2-1, 1-3, 1-1, 2-2.

Alineacions i golejadors:

CN Reus Ploms: J Abadia, I Álvarez, MA Sarlé, D Sañudo, Y Agundez, R Charlez, J Padilla, M Zamora 1, P Bellido 1, MA Ponillo, M Recio 3 i D Muras.
CN Minorisa B: D Ruiz, A Leon, T Sbert, R Ruiz 5, M Puerta, B Bello 1, T Sala 1, E Masplà, C Jodar, A Batanés, F Jodar i J Sala.