El femení del CP Manresa perd a Reus per la mínima (4-3)

El Club Patí Manresa no va tenir el seu dia de cara a porteria
El Club Patí Manresa no va tenir el seu dia de cara a porteria | CPM
15 de maig del 2017
Actualitzat a les 10:57h
El femení del CP Manresa va perdre per la mínima a Reus (4-3) en un partit que al principi semblava una còpia dels disputats últimament: el Manresa amb defensa individual amb pressió alta i el contrari amb defensa estàtica, aquesta vegada en rombe. Les bagenques van intentar imposar el seu joc, rodant a dalt i marcant jugades, però des del primer minut es veié que els costava, les passades no eren precises i la pilota no rodava a la velocitat adequada.

Una jugada desafortunada de joc perillós dintre l'àrea va provocar que xiulessin penal, convertit per les de Reus. Amb aquest gol a favor les locals es van sentir més segures i als pocs minuts va caure el segon. Les manresanes van tenir les seves oportunitats: xuts i més xuts, jugades claríssimes de gol, però la pilota no volia entrar. Finalment, fruit d'una jugada individual, va arribar el gol visitant, però quasi no l'havien celebrat que el Reus feia el tercer.

Després del descans, el Manresa sortí amb les coses clares i els gols van arribar, fins a empatar a tres quan restaven encara quatre minuts per capgirar el partit. Però quan millor jugava el Manresa, va encaixar el quart. Un gol que deixà l'equip glaçat, i que el feu entrar en uns moments desesperats buscant el gol de l'empat. Però, decididament, les manresanes no tenien el dia.