Important victòria del CN Manresa Fibracat contra el CN Molins de Rei B (8-7)

Les manresanes compten amb un gran partit de la portera Sala

El CN Manresa Fibracat ha guanyat el CN Molins de Rei B
El CN Manresa Fibracat ha guanyat el CN Molins de Rei B | CNM
29 d'abril del 2024

El CN Manresa Fibracat ha aconseguit aquest cap de setmana una important victòria davant en CN Molins de Rei B, 8-7, quart classificat de Primera Divisió. Després d'una brillant primera part, en la qual les bagenques han remuntat el gol inicial de les visitants per arribar dos gol per sobre al final del quart, el partit s'ha anivellat, firmant dos empats a dos gols en el segon i tercer període. Això sí, sense que les del Baix Llobregat mai no arribessin a empatar, tret del 3-3 a inici del segon temps.

Amb dos gols d'avantatge s'arribava als darrers vuit minuts de joc, avantatge que ampliava Peralta, fins a 8-5. Quan tot semblava decidit, certa permissibilitat arbitral ha permès que el resultat s'ajustés fins al 8-7 que seria definitiu, tot i els nervis s'han posat a flor de pell amb una darrera jugada que ha posat intriga fins al xiulet final.

Gran partit de les manresanes que han aconseguit un triomf important davant d'un rival que a l'anada les va superar àmpliament. Gran partit, també, de la portera Sala que ha equilibrat la manca de sort en els llançaments de les seves companyes.