L'Avinent es proclama campió de Catalunya femení de cros curt

L'equip femení de cros curt de l'Avinent, campió de Catalunya
L'equip femení de cros curt de l'Avinent, campió de Catalunya | CAM
08 de febrer del 2016
Actualitzat a la 13:53h
La formació sènior de l'Avinent Manresa es va proclamar diumenge, amb molta autoritat, campiona de Catalunya de cros curt 2016, en el transcurs del 14è Campionat de Catalunya de Cros Curt per a clubs que es va disputar a Vidreres (Girona).

Sobre un recorregut enfangat de 4.120 metres, l'actuació de les corredores manresanes va estar exquisida, amb dos podis individuals, a càrrec de la joanenca Meritxell Soler en el segon esglaó, i de la barcelonina Aníria Mata, en el bronze.

La cursa va ser guanyada per l'atleta del FC Barcelona Montse Mas amb un temps de 14'47". Soler va quedar segona amb 14'48" i Mata tercera amb 14'49". També van obtenir escel·lents resultats Alba Gallardo, que va quedar sisena amb 15'06", Ester Guerrero, dotzena amb 15'38", i Lorena Cubillas, dinovena, amb 16'23", d'entre les 33 atletes que van finalitzar la prova.

En la classificació de clubs, l'Avinent Manresa es va endur el titol català de l'especialitat amb 23 punts -reconquerint el titol que es va aconseguir en el 2006-. Va ocupar la segona posició el Lleida UA, amb 53 punts, i va completar el podi l'AACatalunya amb 58 punts.

La propera setmana es disputarà a Girona el Campionat de Catalunya de Cros Llarg on la formació manresana lluitarà per aconseguir ser, de nou, en posicions de privilegi.