26-M: NacióManresa farà un seguiment especial de la jornada electoral al Bages i el Moianès

Podràs consultar els resultats municipi a municipi i veure a l’instant quins són els regidors escollits a cada ajuntament

Vots en una urna en unes eleccions municipals
Vots en una urna en unes eleccions municipals | Adrià Costa
Redacció
25 de maig del 2019
Actualitzat a les 19:02h
Les eleccions municipals ja són aquí. NacióManresa, durant tot el diumenge, des de primera hora del matí fins que els resultats estiguin clars, seguirà els esdeveniments, especialment a Manresa i a Moià, però també a la resta de municipis del Bages i el Moianès.

Ja a primera hora del matí posarem en marxa un Minut a minut per fer el seguiment de l'actualitat nacional que es recollirà des de la taula d'edició de Nació Digital. Durant la jornada electoral informarem dels successos més rellevants al Bages i el Moianès a través de les nostres xarxes socials, que ampliarem amb peces i cròniques tan bon punt es coneguin les primeres xifres de participació.

Quan tanquin els col·legis electorals, NacióManresa oferirà tota la informació relacionada amb els resultats de les eleccions municipals, comarca a comarca i municipi a municipi, que podreu seguir a l'instant. Enguany, com a novetat i durant l'escrutini, el lector també podrà veure en temps real els regidors que entren a cada ajuntament segons els resultats obtinguts. 

Amb el 100% escrutat, serà moment per l'anàlisi. Durant la nit i al llarg del dilluns, l'equip de NacióManresa farà un primera crònica dels resultats que s'hagin produït a les principals poblacions del Bages i el Moianès.