Capgirem Moià-CUP celebrarà, dissabte, una assemblea oberta

La trobada servirà per buscar sinergies i explorar inquietuds ciutadanes de cara les eleccions municipals

Redacció
09 de gener del 2019
Actualitzat el 28 de febrer a les 12:51h
Aquest dissabte, 12 de gener, a les sis de la tarda, la formació Capgirem Moià-CUP celebrarà una assemblea oberta a les Faixes de Moià. La trobada, que servirà per presentar públicament el projecte després d'haver llançat un manifest i d'haver impulsat una campanya gràfica, també busca "trobar sinergies i explorar inquietuds" per engegar el recorregut cap a les eleccions municipals.
 
L'assemblea oberta comptarà amb la participació de Maria Ballester (membre del Secretariat de la CUP) i Ernest Clotet (batlle d'Artés), que exposaran aspectes organitzatius i experiències locals dels respectius municipis.
 
Capgirem Moià-CUP és una iniciativa oberta que pretén interpel·lar la població d'aquest municipi de la Catalunya Central "perquè participi activament de la seva realitat quotidiana", manifesten des de la formació, que afegeixen que "ara que l'esquerra rupturista té més força i més projecció, és el moment de fer créixer aquest projecte de poble afrontant nous reptes i aportant una nova manera d'entendre i de fer política".
Arxivat a