Convergència celebra el «superdissabte» també a la comarca del Bages

Els militants i simpatitzants nacionalistes decidiran si es vol impulsar des de CDC un nou partit polític o bé si es vol renovar el partit actual

Imatge d'arxiu d'un Consell Nacional de Convergència
Imatge d'arxiu d'un Consell Nacional de Convergència | Isaac Meler
Redacció
20 de maig del 2016
Actualitzat el 21 de maig a les 20:43h
Convergència Democràtica de Catalunya al Bages, com a la resta del territori, se suma a la celebració de la consulta perquè els seus militants i simpatitzants votin si per a respondre als reptes del futur de Catalunya, es vol impulsar des de CDC un nou partit polític o bé si es vol renovar el partit actual. 

A més a més, també es decidirà, en votacions primàries, el candidat per encapçalar la llista de CDC a les properes eleccions Generals del 26 de juny. 

Des de la seu comarcal, es posaran diferents punts de votació, fins i tot, hi haurà una urna mòbil que facilitarà el vot a aquells militants o simpatitzants que viuen en zones més allunyades, com ara Cardona o Fonollosa, per exemple. També hi haurà una urna fixa a Sallent. 

On es preveu més assistència de votants, però, és a la seu de l'agrupació comarcal de Manresa. La votació començarà a les 10 del matí i acabarà a 2/4 de 8 del vespre.