El PSC fa una bustiada al carrer Alfons XII reclamant una consulta per al seu canvi de nom

La carta, signada per Felip González, contraposa el fet que l'Ajuntament ha estrenat l'app "Decidim Manresa" de consultes ciutadanes

Carrer Alfons XII
Carrer Alfons XII | GSV
Redacció
09 de juny del 2021
Actualitzat a les 8:41h
Els grup municipal del PSC ha adreçat una carta dels seu portaveu Felip González ha tots els veïns i establiments del carrer Alfons XII reflexionant sobre el canvi de nom del carrer i preguntant-se perquè el govern municipal no ha volgut fer un procés participatiu per veure si els veïns hi estaven d'acord.

A la carta, González, diu que el canvi de nom es deu a raons "ideològiques", que admet "legítimes" per la majoria d'ERC i Junts al ple, però recorda que el PSC va aconsellar al govern fer una consulta telemàtica entre els veïns.

L'escrit també posa sobre la taula que recentment l'Ajuntament de Manresa ha posat en marxa l'aplicació Decidim Manresa per facilitar consultes entre la població a través del mòbil. La primera campanya que s’ha posat en marxa pregunta sobre la imatge que ha de tenir a Manresa és Cafè Just.

"Segons el Govern de Manresa, el canvi de nom d'un carrer que significarà molèsties i despeses no cal consultar-lo, però sí que és important saber quin és el millor envàs per a un cafè", conclou.