ERC Manresa condemna els fets de dijous a l'Alternativa

Pere Culell considera que l'enganxada de cartells atacant un membre d'Amusic Skazz Band és propi d'una actitud "maniquea i sectària"

Redacció
30 d'agost del 2013

El president del grup municipal d'ERC, Pere Culell, considera que la distribució i enganxada "anònima" de cartells contra l'integrant d'Amusic Skazz Band, Eric Herrera, del passat dijous a la Festa Major Alternativa de Manresa, només es pot deure a una actitud "maniquea i sectària" d'un conflicte que no es pot valorar de manera tan simple. Així ho ha declarat aquest divendres a Manresainfo.cat. Per al republicà, "tant Israel com Palestina tenen dret a tenir un estat propi" i és per això que la formació condemna els fets que van passar dijous a la nit a la plaça Puigmercadal.

Com avançava el mateix dijous a la nitManresainfo.cat el conjunt musical Amusic Skazz Band no va voler tocar a la Festa Major Alternativa després que per les xarxes socials i a les pròpies parades on s'havia de fer el concert es distribuís un cartell amb la foto d'un dels membres del grup envoltat de banderes d'Israel en un acte a Barcelona, i l'organització no garantís al 100% la seva seguretat durant l'actuació.