Gent fent Poble ha ofert un pacte de govern per separat a cada un dels altres tres partits de Sant Fruitós

Joan Carles Batanés no té preferències a l'hora de formar govern entre ERC, JxCat i el PSC, i valorarà amb qui el pacta segons la seva resposta

04 de juny del 2019
Actualitzat a les 22:33h
Joan Carles Batanés, al centre, en una imatge d'arxiu
Joan Carles Batanés, al centre, en una imatge d'arxiu | Pere Fontanals
Gent fent Poble, l'agrupació d'electors de l'alcalde en funcions Joan Carles Batanés, s'ha reunit amb ERC, Junts per Sant Fruitós i el PSC, les tres forces amb representació, i els ha ofert governar amb ell els propers quatre anys.

"Gairebé els hem fet la mateixa proposta a tots ells, amb petites variacions, i valorarem amb qui governem veient la seva resposta", ha explicat Batanés a NacióManresa. Malgrat haver fet la mateixa proposta a les tres forces, avisa que Gent fent Poble no vol un govern d'unitat ni pactar amb més d'un partit. "No és necessari, tenim 6 regidors, el doble que el partit que ens segueix", explica Batanés. De fet, gairebé podrien governar sols ja que l'alternativa seria que es posessin d'acord els altres tres partits.

Però vol calibrar la resposta que els dona cada formació per decidir-se. Per ara amb qui més disgustats estan és amb ERC ja que després de la primera roda de contactes, li està costant lligar una segona reunió amb els republicans. Tot i així es mostra convençut que en breu rebrà la seva resposta.

En aquests moments segueixen oberts tots els camins de pacte possibles entre Gent fent Poble i les altres tres formacions de Sant Fruitós de Bages.