Impulsem Manresa defensa el desdoblament de la C-55 i la gratuïtat de la C-16

La formació presentarà aquest dijous a ple la seva primera moció en solitari des que va entrar a l'Ajuntament

El portaveu d'Impulsem Manresa, Joan Vila, en una imatge d'arxiu
El portaveu d'Impulsem Manresa, Joan Vila, en una imatge d'arxiu | Cristina Domingo
16 de gener del 2024
Actualitzat a les 21:09h
El grup municipal d'Impulsem Manresa defensarà aquest dijous en el ple de l'Ajuntament la que serà la primera proposició que presenta, en solitari, des que va entrar a l'Ajuntament a les passades eleccions municipals. De fet, és la primera moció en solitari que presenta qualsevol dels tres grups del govern municipal.

La moció d'Impulsem insta l'Ajuntament de Manresa a liderar un grup d'accions per instar al Govern a fer una aposta "decidida i finalista" per al desdoblament íntegre de la C-55 en el seu tram "més crític" entre Manresa i el túnel de Bogunyà. En aquest sentit, demana que l'Ajuntament faci partícips els altres ajuntaments per on passa la via i els agents afectats per aquest greuge, i que conjuntament s'elabori un document per fer arribar a Territori.

Respecte de les actuacions que s'estan portant a terme i que ja són projectades per convertir trams d'aquesta via en fórmules de 2+1 carrils, Impulsem demana que vagin acompanyades d'un estudi per a la implementació d'un 2+2, o desdoblament, i ho incorporin en els seus projectes. Per fer-ho possible, la moció demana que s'insti el Govern a destinar un pressupost anual a la realització de trams d'aquesta via fins a completar el seu desdoblament complet.

Finalment, la moció també reclama la gratuïtat total de la C-16, independentment del desdoblament de la C-55.

Arxivat a